KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven

Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: libelle lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C. Maak de groenten en kruiden schoon. Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.


Fruit de wortelen en prei in boter. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje. Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn.


Beboter 4 individuele ovenschaaltjes. Verdeel er de vis, de garnalen en de groenten over. Bestrooi met peterselie en marjolein. Werk af met de kaas en zet 20 à 25 minuten in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Frans

zegt:
Maken in Romertopf gaat prima!
Karin

zegt:
Tot hoever kan ik dit recept van te voren maken ??
Harry Löhr

zegt:
Heerlijk!
Martine Janssen

zegt:
Lekker recept
Dirk

zegt:
Natuurlijk kan je dat!
Hoe meer, hoe beter. Oh, en nog beter met een stukje stokbrood!
Milou

zegt:
Kan dit recept ook in 1 grote ovenschaal gemaakt worden?