KookJij

Visbordje met een oosters tintje

Een heerlijk visbordje met een oosters tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visbordje met een oosters tintje te bereiden

Vis kruiden en in bloem wentelen, bak deze gaar aan in een beetje boter en olijfolie.
Groenten kruiden, safraan toevoegen deze beetgaar opwokken in olijfolie.
Serveer zeer warm hier werd pasta bij geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Mooi, mooi!!
;););)