KookJij

Vakantie: maultachen op zijn Munsterthal

Een heerlijk vakantie: maultachen op zijn munsterthal recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: maultachen op zijn Munsterthal te bereiden

Kook de maultachen beetgaar.
Snijbonen fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Champignons in stukken snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruiden met peper en zout.
Pepersaus opwarmen.
Serveer alles zeer warm op vakantiebord en werk af met tomaat concassé.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept uit de vakantiedoos van Derbyke & Elmo juli 2012


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst