Recept
« Terug naar recepten
					
						Tortillataart met tonijn
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tortillataart met tonijn
Een heerlijk tortillataart met tonijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									tijd voor vis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tortillataart met tonijn te bereiden
     Laat de tonijn in een zeef uitlekken en verdeel het visvlees in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de gedroogde tomaatjes in reepjes. Verkruimel de geitenkaas. Bestrijk de tortilla's met de yoghurt en verdeel de tonijn, bosui, gedroogde tomaatjes, geitenkaas en kappertjes erover. Strooi er zout en peper naar smaak over. Stapel de tortilla's op elkaar. Snijd de kerstomaatjes in vieren en verdeel ze met het basilicum over de bovenkant van de tortillataart.     
									 
                    





 
					