KookJij

Tonijnkoekjes met stoomgroenten

Een heerlijk tonijnkoekjes met stoomgroenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijnkoekjes met stoomgroenten te bereiden

Schep de tonijn om met de aardappelpuree, breng op smaak met (versgemalen) peper en vorm er 8 platte ballen van. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de tonijnkoekjes in 7-8 minuten goudbruin, keer ze halverwege voorzichtig. Doe de sperziebonen in een magnetronbestendige kom in een laagje water met zout naar smaak en stoom ze afgedekt in 5 minuten gaar in de magnetron (op vol vermogen). Giet het water af en schep de boontjes om met de tomaatjes en 1 eetlepel olie, bestrooi eventueel met wat peper en zout. Serveer de groenten bij de viskoekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst