KookJij

Tomatentaartjes met feta

Een heerlijk tomatentaartjes met feta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatentaartjes met feta te bereiden

Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 225°C. Steek met een groot glas of een uitsteekvorm mooie grote rondjes uit het bladerdeeg. Bestrijk de deegplakken dun met olijfolie. Scheur de basilicum in grove stukken en verdeel de basilicum over de plakken bladerdeeg. Snij de tomaten in hele dunne plakken en leg deze dakpansgewijs in een cirkel op de plakken bladerdeeg. Verkruimel de feta en verdeel de feta over de tomatenplakjes. Bestrooi met Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak.
Bereidingswijze
± 15-20 minuten bakken in het midden van de voorverwarmde oven tot het deeg mooi bruin is.
Serveertips
Warm, lauw, maar ook heel erg lekker koud! Ik heb ze s middags gemaakt en s avonds werden ze koud gegeten. Een aanrader!!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

annie

annie zegt:
tof gedaan en heel lekker