Recept
« Terug naar recepten
Tomaten- knoflookrijst
PT30M
Tomaten- knoflookrijst
Een heerlijk tomaten- knoflookrijst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten- knoflookrijst te bereiden
-de tomaten in kleine blokjes snijden
-knoflook fijnhakken, niet te fijn
-de roomboter smelten in een kookpan en de tomaten en knoflook even kort aanfruiten
-kokend water erbij doen samen met de bouillonblokjes en evt wat peper en aan de kook brengen
-de rijst in dit water koken volgens de verpakking
-afgieten en de verse bieslook erdoor roeren
-knoflook fijnhakken, niet te fijn
-de roomboter smelten in een kookpan en de tomaten en knoflook even kort aanfruiten
-kokend water erbij doen samen met de bouillonblokjes en evt wat peper en aan de kook brengen
-de rijst in dit water koken volgens de verpakking
-afgieten en de verse bieslook erdoor roeren
alkien zegt:
Ben een echte kookgek, en dit is apart, dus past in mijn straatje. Dank je, staat lekker in m'n favorieten ;)