KookJij

Tjolo Tjolo

Een heerlijk tjolo tjolo recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tjolo Tjolo te bereiden

1).Voeg alle ingrediënten van de saus bij elkaar en roer dat goed door elkaar.
2).Snijd de tomaten en komkommer in plakjes.
3).Bak de vis knapperig goudbruin en verdeel dan in stukjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er rijst bij en asam pedis (zie aldaar) en Boontjes Santan. (zie aldaar)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst