KookJij

Tian met tomaat en geitenkaas

Een heerlijk tian met tomaat en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tian met tomaat en geitenkaas te bereiden

1. Verwarm de honing met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
2. Verwarm de ovengril voor.
3. Snij de tomaten en de geitenkaas in plakjes van 0,5 cm dik. Schik ze in individuele ovenschaaltjes, op een vel bakpapier. Overgiet met het honing-oliemengsel en bestrooi met pijnboompitten.
4. Zet de schaaltjes 8 à 10 minuten onder de gril, in het midden van de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dymphy

dymphy zegt:
Dit is lekker voor mijn tijdelijke koolhydraad arm dieet. Wie heeft er nog meer ideen?
jolande

jolande zegt:
Ziet er leuk uit, ga het snel proberen.