KookJij

Terrine Bleu d'Auverge en abrikozen

Een heerlijk terrine bleu d'auverge en abrikozen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Terrine Bleu d'Auverge en abrikozen te bereiden

Snijd 100 gram koude kaas in plakjes. Verdeel de rest in grote stukken. Snijd de abrikozen in reepjes. Vet de glazenschaal in met olie. Leg een laagje kaas op de bodem en leg daar laagjes op van kaas en abrikozen. Vul de rest op met grote brokken kaas. Strooi de hazelnoten erop. Zet de schaal 15 minuten au bain marie in een voorverwarmde oven van 200 graden, en laat de kaas smelten. Laat de schaal minstens 1 uur afkoelen in de koeling. Als de kaas weer hard is geworden hem storten. Gebruik de boerenjongens als garnering.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst