KookJij

Tartaar van tonijn en aardpeer, saus van passievrucht

Een heerlijk tartaar van tonijn en aardpeer, saus van passievrucht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van tonijn en aardpeer, saus van passievrucht te bereiden

  1. Schil de aardpeer en snij in kleine blokjes. Stoom de aardpeer gaar. Snipper de lente-ui. Snij de tonijnsteak in kleine blokjes.
  2. Snij de passievruchten doormidden. Schep de pulp in een kleine zeef en duw goed aan. Vang het sap op. Meng het passievruchtensap met de 2 soorten olie en kruid met peper en zout.
  3. Meng de tonijn met de aardpeer, de lente-ui, de koriander en wat van de saus. Giet de rest van de saus in 4 halve schillen van de passievruchten. Serveer de tartaar met de saus, de sla en geroosterd brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst