KookJij

Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta

Een heerlijk tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta te bereiden

Blancheer de erwten in licht gezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.
Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier.
Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.
Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
Serveer de tarbotfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille. Lekker met gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst