KookJij

Tagliatelle met pancetta en bonen

Een heerlijk tagliatelle met pancetta en bonen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met pancetta en bonen te bereiden

1. Breng water aan de kook en blancheer de tuinbonen 1 minuut. Haal ze uit de peulen. Verwijder daarna ook het velletje rondom de bonen.
2. Pel de uien en snij ze in halve ringen. Snij de pancetta in reepjes en bak ze in de olie. Doe er de uien bij en laat 10 minuten zachtjes garen.
3. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de bonen en de pancetta. Breng op smaak met peper en zout. Geef er de kaas apart bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst