KookJij

Taart van groene asperges en Parma-ham

Een heerlijk taart van groene asperges en parma-ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Spar.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taart van groene asperges en Parma-ham te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°. Bedek twee taartvormen van 20 cm met het deeg. Prik er enkele keren in met een vork en plaats het 30 minuten in de koelkast. Bak het daarna 15 minuten blind met bakpapier en gedroogde peulvruchten. Klop de eieren los en roer er de room en de Parmezaan onder. Op smaak brengen met peper en zout. Schik de aspergepunten in de taartvormen en leg er willekeurig de Parma-ham tussen. Giet er dan het eimengsel over.
Bak de taart 25 minuten in het midden van de oven. Warm of koud opdienen met een slaatje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst