KookJij

Stoppen met roken taart

Een heerlijk stoppen met roken taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: jeanne
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoppen met roken taart te bereiden

Meng het meel met de maizena, cacao, suiker en eigelen. Klop de eiwitten stijf en roer ze voorzichtig door het beslag. Giet het beslag in een dunne laag op een bakplaat en bak 15 minuten op 170 graden. Laat de cake een beetje afkoelen,
verdeel de stijfgeslagen slagroom erover maar zorg dat het mengsel niet te zien is aande uiteinden van de cake en rol hem op.
De aangemaakte Marsepein voorzichtig om het bovengedeelte leggen
en de witte neutrale om het langere ondergedeelte aanbrengen.
tip
De stijfgeslagen slagroom met wat koffielikeur omroeren voor wat meer smaak voordat je de slagroom over de cake verdeeld

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

steven

steven zegt:
Ik wil graag mijn moeder laten stoppen met roken. Ik ga hem denk ik wel maken, alleen waar haal jij de marsepein?
mij

mij zegt:
Ga ik 1x voor me ma maken, kijken hoe ze reageert:p
thessa

thessa zegt:
ik ga hem vanmiddag maken voor m'n oom!!!

greetz thessa ;):)
rianne

rianne zegt:
top
Yishra

Yishra zegt:
Lijkt me goed voor me ouders, ga ik voor ze maken

xxx