KookJij

Stoofpotje

Een heerlijk stoofpotje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje te bereiden

Vlees met zout en peper bestrooien in stukjes snijden en bakken.doe het vlees in de juspan/sudderpan
uien in ringen snijden en bakken,
wortels in stukjes snijden.scheutje rode wijn erbij( mag ook een flinke scheut zijn)
De zakjes mix en de runderbouillon door het hele prutje heen en laat het lekker sudderen. ongeveer3 uur/ totdat het vlees bijna uitelkaar valt

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sara

sara zegt:
hoi ik heb dit recept gebruikt om te koken met onze klas omdat we zelf een recept mochten zoeken ik heb voor uw recept gekozen!
Ik wou u bedanken ik moest een stoofpot maken en dat is gelukt dankzij uw recept

vriendelijke gr Sara.:D
Yvonne

Yvonne zegt:
Ik vind het altijd jammer, dat als je bv. een stoofpot maakt die toch al drie uur op het vuur moet staan, je dan toch nog gaat werken met zakjes. Als je gewoon zelf kruiden gepureerde tomaat gebruikt, krijg je in ietsjes meer tijd een veel lekkerdere stoofpot...
ànneke

ànneke zegt:
Heerlijk.Ik heb er alleen 2 preien bij gedaan en wat laurierblaadjes. Was dit recept niet gedeeltelijk van KNORR?:o:);)