KookJij

Steenbolk met witloof

Een heerlijk steenbolk met witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Steenbolk met witloof te bereiden

Maak het witloof schoon en snijd het in stukjes.

Laat een klontje boter uitsmelten in een pannetje. Voeg het witloof toe en zout. Laat gedurende een kwartier zachtjes stoven.

Boter een ovenschotel in. Verdeel het witloof over de bodem. Peper en zout de visfilets en leg ze op het witloof.

Schuif de vis in de voorverwarmde oven van 210 °C en laat 10 minuten garen.

Haal de vis uit de oven. Overgiet met de room en bestrooi met wat paneermeel.

Zet opnieuw in de oven, gedurende 5 tot 10 minuten.

Bestrooi de ovenschotel met fijngehakte bieslook.

Serveer met aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst