KookJij

Steak, Gegrilld na Half Uur Marinade

Een heerlijk steak, gegrilld na half uur marinade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse vrienden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Steak, Gegrilld na Half Uur Marinade te bereiden

1).Voeg alle ingredienten voor de marinade bij elkaar,verwarm het even en laat weer afkoelen.
2).Marineer alle stukken vlees gedurende 30 minuten aan alle kanten.
3).Na de marinade het vlees op de hete grill (pan) leggen en in 2 x 5 minuten rosé laten garen.Tijdens het grillen 1 x bij kwasten aan elke zijde.
4).Geef hierbij een flinke bak met salade.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

PORTERHOUSE STEAK : van achterste stuk korte lende, het haasdeel is vrij groot
T-BONE STEAK : Ook van de korte lende, maar het voorste deel. Het haasdeel is dan ook veel kleiner.
Steaks hebben weinig bindweefsel, zeen, pees en dergelijke en hoeven dus nauwelijks behandeld te worden, omdat het vlees ervan snel gaar is en van nature mals.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst