Ik ben op een gegeven moment op het idee gekomen om spruiten te bakken in plaats van ze te koken.
Ik kook ze dus ook nooit meer!
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Spruitjes roerbak
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spruitjes roerbak
Een heerlijk spruitjes roerbak recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									francis .
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ik
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spruitjes roerbak te bereiden
    Snipper de ui.
Maak de spruiten schoon en halveer ze.
Snijd de champignons in vieren.
Maak olie of boter in de pan heet en doe de spekreepjes er bij.
Voeg na een paar minuten de uien toe.
Na weer een paar minuten de uitgeperste knoflook, kerrie en de spruiten er bij doen.
Dan de deksel op de pan en minuut of 5 laten pruttelen.
Champignons toevoegen.
Als de spruiten bijna gaar zijn de mais en de tomaten er bij doen en goed doorwarmen.
Peper er nog overheen en klaar.
    
										Maak de spruiten schoon en halveer ze.
Snijd de champignons in vieren.
Maak olie of boter in de pan heet en doe de spekreepjes er bij.
Voeg na een paar minuten de uien toe.
Na weer een paar minuten de uitgeperste knoflook, kerrie en de spruiten er bij doen.
Dan de deksel op de pan en minuut of 5 laten pruttelen.
Champignons toevoegen.
Als de spruiten bijna gaar zijn de mais en de tomaten er bij doen en goed doorwarmen.
Peper er nog overheen en klaar.
Mijn kookverhaal (francis .)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
bametz-saffrie zegt:
                    
cisnarf zegt:
Ik kan slecht tegen heet eten,dus van die sambal weet ik nog niet.
Maar ik ga wel zeker "jouw" Curry van kip en spruitjes proberen.