KookJij

Spaghetti met pastinaak en sinaasappelsaus

Een heerlijk spaghetti met pastinaak en sinaasappelsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met pastinaak en sinaasappelsaus te bereiden

Verwarm de oven voor op 200C.Verdeel de pastinaak,ui en knoflook over een braadslee.Roer de olie,azijn,suiker,wat peper en zout door elkaar en meng dit met de groenten.Dek de braadslee af met aluminiumfolie.Bak de groenten in het midden van de oven 20 min.Verwijder de folie,schep de groenten om en rooster ze nog 15 min.in de oven.Breng in een steelpan de sinaasappelsap en rozemarijn aan de kook en laat dit 10 min.inkoken tot er ongeveer 4 el.(1/2 dl.) over is.Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en giet deze af.Verhit een droge koekepan en rooster de pijnboompitten met wat zout rondom lichtbruin.Meng de geroosterde groenten met de spaghetti en het ingedikte sinaasappelsap en breng het op smaak met peper.Schep vlak voor het serveren de rucola en bestrooi de pijnboompitten erover.
Lekker met ciabattabrood erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

aud

aud zegt:
Lekker.