Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes
Een heerlijk spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Knorr.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes te bereiden
Schil de aardappelen, snijd ze elk in 6 stukken en kook ze gedurende 15 minuten in een laagje water, ze zijn dan nog niet helemaal gaar. Afgieten.
Pel ondertussen de uien en snijd ze in partjes. Snijd de chorizo in blokjes en de vis in stukken.
Verhit de margarine in een diepe pan. Bak de uien met de chorizo gedurende 3 minuten op een matig vuur. Roer de tomatenpuree erdoor en bak gedurende een minuutje al roerend mee. Schep de olijven erdoor.
Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe aan het chorizo-olijvenmengsel in de pan, laat het smelten en roer het erdoor. Schep de hete aardappelen en stukken vis erdoor en voeg als laatste het druivensap of de wijn toe. Breng het vocht aan de kook, leg het deksel op de pan en laat het gerecht op een laag vuur in 10 minuten gaar worden.
Verdeel het gerecht over 4 warme diepe borden of kommen.
                    