Recept
« Terug naar recepten
Soep van pompoen met Roquefortkaas
PT30M
Soep van pompoen met Roquefortkaas
Een heerlijk soep van pompoen met roquefortkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van pompoen met Roquefortkaas te bereiden
Ajuinen in fijne blokjes snijden.
Wortelen in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter en voeg de bouillon toe.
Laat alles op een middelmatig vuur pruttelen.
Mix de soep en warm terug op.
Voor het opdienen de kaas eronder mengen.
Dien de soep warm in borden op met een stukje kaas en bieslooksnippers.
Wortelen in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter en voeg de bouillon toe.
Laat alles op een middelmatig vuur pruttelen.
Mix de soep en warm terug op.
Voor het opdienen de kaas eronder mengen.
Dien de soep warm in borden op met een stukje kaas en bieslooksnippers.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Geniet nog even van het mooie weer.
Groetjes Jeannine.
Hilde Dumont zegt: