Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep van de dag 11 februari 2013
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep van de dag 11 februari 2013
Een heerlijk soep van de dag 11 februari 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep van de dag 11 februari 2013 te bereiden
 Raapjes in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Knolselder in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Pastinaak in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Rammenas in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Selder in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Porei in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stoof de gesneden groenten aan in een beetje boter ( houd de fijn gesneden groenten nog even apart ).
Voeg de bouillon toe en laat 20 min pruttelen, mix de soep zeer goed.
Warm de soep zeer warm op en voeg de mosterd, hespenblokjes en de fijn gesneden groenten.
Serveer de soep zeer warm met wat kervelplukjes.
 
										Knolselder in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Pastinaak in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Rammenas in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Selder in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Porei in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stoof de gesneden groenten aan in een beetje boter ( houd de fijn gesneden groenten nog even apart ).
Voeg de bouillon toe en laat 20 min pruttelen, mix de soep zeer goed.
Warm de soep zeer warm op en voeg de mosterd, hespenblokjes en de fijn gesneden groenten.
Serveer de soep zeer warm met wat kervelplukjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Anna zegt:
Hespenblokjes zijn hamblokjes. Hesp is de Belgische benaming voor ham.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
 
                    


 
					
 
									
derbyke zegt: