KookJij

Saus : Basilicum roomsaus

Een heerlijk saus : basilicum roomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: .... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Basilicum roomsaus te bereiden

Sjalotten fijn snijden .
Basilicum fijn snijden .
Warm een beetje boter op in een pannneke, sjalotjes en basilicum aanstoven .
Voeg de room toe en kruiden even de mixer er door en de kaas toevoegen.Laat even goed opwarmen tot de kaas gesmolten is .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Een sausje voor bij vis of vlees .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo dames ,Bavaria blu is een zachte, triple room, kaas gemaakt van een fijne, witte schimmels buiten en fijne blauwe schimmel van binnen. Groetjes van ons 3 :);):p
Christel

Christel zegt:
Zelfde vraag als Yvonne,wat is bavaria blu.....een schimmelkaasje of zo?
Lijkt me verder een heerlijk recept.
yvonne

yvonne zegt:
Lijkt me heerlijk bij een varkenshaas maar wat is bavaria blu?