KookJij

Rucolastamppot

Ik had nog wat over van de rucola die ik in een wrap had gebruikt, dus is dit het geworden met de rest.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rucolastamppot te bereiden

Aardappels schillen en gaar koken met een snufje zout. Ui en knoflook snipperen en in de olie lekker laten fruiten, niet bruin laten worden. Tomaat ontvellen, zaadjes eruit halen en in blokjes snijden. Bij de ui en knoflook voegen en even laten fruiten. Als de aardappels gaar zijn, afgieten en droogstomen. Stamp de aardappels fijn, roer de rucola erdoor met een stukje boter en roer daarna de ui, knoflook en tomaat erdoor. Laat nog  met een sudderplaatje op een kleine pit doorwarmen en verder op smaak komen.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Wij hebben dit stamppotje met een lekkere saucijs gegeten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst