KookJij

Rogvleugel gebakken in schuimende boter met kappertjes en peterselie

Een heerlijk rogvleugel gebakken in schuimende boter met kappertjes en peterselie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rogvleugel gebakken in schuimende boter met kappertjes en peterselie te bereiden

De rogvleugels spoelen in ijswater, laten uitlekken en drogen in een zuiver linnen doek.

De boter in de pan laten schuimen en de rog bakken op hoog vuur (2 minuten aan elke kant), zonder de boter te laten verhitten en zeker niet verbranden.

De rogvleugel op warme borden schikken. De kappertjes en geplukte peterselie in dezelfde pan bakken.

De rog overgieten met de schuimende boter, kappetjes en peterselie. Serveren met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst