Recept
« Terug naar recepten
					
						Roergebakken bloemkool met raapstelen
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Roergebakken bloemkool met raapstelen
Een heerlijk roergebakken bloemkool met raapstelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									scheurkalender
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Roergebakken bloemkool met raapstelen te bereiden
 Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes.
Was de raapsteeltjes en laat deze uitlekken.
Was de peper, snij deze in de lengte door, verwijder de zaadjes en snij het in stukjes.
Snijd de lente-uitjes in stukjes.
Verhit wat olie in een wok en roerbak hier de bloemkool, lente-ui, zout en gemalen komijn 10 minuten.
voeg dan de raapstelen toe en roerbak dit eventjes mee tot de raapstelen iets geslonken zijn.
Kruid eventueel met zout.
 
									Was de raapsteeltjes en laat deze uitlekken.
Was de peper, snij deze in de lengte door, verwijder de zaadjes en snij het in stukjes.
Snijd de lente-uitjes in stukjes.
Verhit wat olie in een wok en roerbak hier de bloemkool, lente-ui, zout en gemalen komijn 10 minuten.
voeg dan de raapstelen toe en roerbak dit eventjes mee tot de raapstelen iets geslonken zijn.
Kruid eventueel met zout.
                    