KookJij

Risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren

Een heerlijk risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren te bereiden

  1. Fruit de sjalotten glazig in de boter, op een zacht vuur. Giet de ebly en de helft van de bouillon erbij. Laat langzaam zwellen. Giet er geleidelijk bouillon bij tot de ebly gaar is.
  2. Snij de chorizo in kleine blokjes en bak ze in een pan. Laat uitlekken op keukenpapier. Giet de blokjes chorizo, de scampi’s en de uitgelekte schorseneren bij de ebly. Laat nog 5 min garen.
  3. Bestrooi met de gehakte peterselie en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst