KookJij

Rijstsalade

Een heerlijk rijstsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
  2. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstsalade te bereiden

Kook de rijst 12 minuten, giet af en laat afkoelen. Snij de groene paprika in blokjes. Laat de halve peren uitlekken en snij ook in blokjes. Snij de tomaten in kwarten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe de rijst samen met de gesneden groenten en peer in een kom. Maak aan met de mayonaise, Boursin, peper en zout. Verdeel de salade over vier borden, steek 3 blaadjes witlof in iedere salade en vul deze met een paar pecannoten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Ik vind dit zo leuk he, we worden steeds beter! thanks, krijg veel inspiratie. Hans en Bores:):)
maria11

maria11 zegt:
Overheerlijk met warm weer !!!;):p:)
jans

jans zegt:
er zat weinig smaak aan
Maaike vd Sluis

Maaike vd Sluis zegt:
in plaats van peren gebruik ik perzik en doe er een bolletje gember heel fijn gesneden en gembersap bij.eet smakelijk