KookJij

Rigatoni met inktvis en tuinkruiden

Een heerlijk rigatoni met inktvis en tuinkruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rigatoni met inktvis en tuinkruiden te bereiden

1. Spoel de inktvisjes en snij ze in ringen. Pel en snipper de knoflook. Snipper de bieslook en de koriander.
2. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water.
3. Verwarm 3 eetlepels olijfolie en bak de inktvis op hoog vuur gedurende een vijftal minuten. Pers er de knoflook bij.
4. Giet de pasta af en vermeng met de inktvis. Schep er de groene kruiden door en breng op smaak met peper en zout. laat nog even doorwarmen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst