KookJij

Ree met kweeperenpuree

Een heerlijk ree met kweeperenpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ree met kweeperenpuree te bereiden

1. Bak de filets in boter.
2. Schil de kweeperen en kook ze in water met suiker, vanille, tijm en laurier tot ze gaar zijn. Pureer.
3. Blus de filet met water. Snijd in plakken en serveer met de puree, de jus en de bloedworst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst