Recept
« Terug naar recepten
Quorn Biriyani
PT30M
Quorn Biriyani
Een heerlijk quorn biriyani recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quorn Biriyani te bereiden
Meng 2 eetlepels van de Tikka pasta met 3 eetlepels water. Bestrijk er de Quorn stukjes mee en zet aan de kant.
Doe de rijst, de groentenmix, de rode ui, de blokjes abrikozen, 1 eetlepel Tikka pasta en de verkruimelde groentebouillon samen in een microgolfbestendige kom. Giet hierover 600ml kokend water en mix goed dooreen. Bedek de kom met vershoudfolie, maar laat een opening aan de rand om de stoom weg te laten. Verwarm vervolgens 6 minuten aan hoog vermogen in de microgolfoven.
Haal de folie van de kom en roer de Quorn stukjes en de resterende marinade door elkaar. Bedek met de folie en zet opnieuw 6 minuten in de microgolfoven. Laat 5 minuten staan zodat de rijst het vocht kan opnemen. Roer tenslotte 2 eetlepels koriander door het mengsel.
Werk af met de resterende koriander en de geroosterde amandelvlokken.
Serveer met naan brood.