KookJij

Provençaalse aardappeltaart

Een heerlijk provençaalse aardappeltaart recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Provençaalse aardappeltaart te bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Deze mogen in een grote schaal, doe de rozemarijn, gesneden knoflook, bieslook, gesneden ui en 2 tot 3 eetlepels olijfolie erbij. Dit mag je op smaak brengen met peper en zout. Voeg 1/3 in de ovenschaal en strooi daar wat kaas overheen, voeg daar nog 1/3 aardappelmengsel overheen met weer een klein laagje kaas. De rest van het aardappelmengsel mag eroverheen met nog wat olijfolie. Deze mag 25 tot 35 min. in de oven op 180/200°C. In de tussentijd nog even bedruppelen met olijlolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Lekker simpel gerecht. Kun je er zeker heel mooi uit laten zien en bevat gelukkig geen eieren. Proberen dus! :p