KookJij

Preischotel met jachtsaus

Een heerlijk preischotel met jachtsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Preischotel met jachtsaus te bereiden

Maak 300 gram gehakt rul in een hete hapjespan. Hier doorheen de aangemaakte jachtsaus zoals op de verpakking staat. Onderin een ingevette ovenschaal de klaar gemaakte aardappelpuree. Daaroverheen het gehakt mengsel. Dan de 10 minuten gekookte prei. Als laatste de geraspte kaas er overheen. Dit in een voorverwarmde oven op 200 graden. Ongeveer 15 minuten.
Eet Smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan .Groetjes van ons 3:);):p
slaatje

slaatje zegt:
Oké, dank je wel.
Groetjes Gerda:p
derbyke

derbyke zegt:
Sorry ,maar heb een sausje voor jou op mijn recepten pagina gepost. Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Slaatje , een sausje dat niet uit een pakje komt...hoop dat ik je hier mee kan helpen.Groetjes van ons 3 :);):p
maria11

maria11 zegt:
sorry, 2x was natuurlijk niet de bedoeling,ik moet meer geduld oefenen!:?
slaatje

slaatje zegt:
Kan iemand mij vertellen hoe je een jacht saus maakt die niet uit een pakje komt.
Het lijkt mij ook dat de volgorde andersom moet net als maria 11.
Groetjes Gerda :p:p:p
maria11

maria11 zegt:
Lijkt me een lekker recept,alleen zou ik de volgorde andersom doen, dus de aard.puree bovenop(met geklopt ei erdoor,voor de luchtigheid):);)
maria11

maria11 zegt:
lijkt me een lekkere ovenschotel, alleen zou ik de volgorde anders doen :eerst het gehakt mengsel, daarop de prei en daarop de puree(met een rauw ei erdoor geklutst)en de geraspte kaas. De puree kan dan een bruin korstje krijgen en je kunt zodoende voorkomen dat hij te nat wordt.