Recept
« Terug naar recepten
					
						Pompoensoufflé met blauwe kaas
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pompoensoufflé met blauwe kaas
Een heerlijk pompoensoufflé met blauwe kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									xquis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pompoensoufflé met blauwe kaas te bereiden
 Was de pompoen. Snij ze in stukken met de schil en stoom gaar. Mix de pompoen en voeg kaas, kruiden, sojaroom en ei toe. Klop de eiwitten stijf. Roer ze voorzichtig door het mengsel. Schep het mengsel over in een ingeoliede soufflévorm. Plaats ongeveer 30 minuten in de oven (200°C). Serveer onmiddellijk.
  
 
									 
                    





 
					