Recept
« Terug naar recepten
					
						Pladijs met Coeur de Boeuf en feta
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pladijs met Coeur de Boeuf en feta
Een heerlijk pladijs met coeur de boeuf en feta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Njam.tv
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pladijs met Coeur de Boeuf en feta te bereiden
 Spoel de pladijsfilets, dep droog en haal door de gekruide bloem.
Ontvel de tomaten en snijd in dunne plakken. Dresseer op koude borden en kruid met zout en peper. Snijd de feta in blokjes, pers er de citroen over uit en meng met de helft van de olijfolie.
Bak de pladijsfilets in boter. Verhit de rest van de olijfolie en bak de peterselieblaadjes crispy, kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de feta over de tomaten, schik er de vis op en garneer met de peterselietakjes en de sjalotringen.
									Ontvel de tomaten en snijd in dunne plakken. Dresseer op koude borden en kruid met zout en peper. Snijd de feta in blokjes, pers er de citroen over uit en meng met de helft van de olijfolie.
Bak de pladijsfilets in boter. Verhit de rest van de olijfolie en bak de peterselieblaadjes crispy, kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de feta over de tomaten, schik er de vis op en garneer met de peterselietakjes en de sjalotringen.
                    