KookJij

Pladijs met Coeur de Boeuf en feta

Een heerlijk pladijs met coeur de boeuf en feta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pladijs met Coeur de Boeuf en feta te bereiden

Spoel de pladijsfilets, dep droog en haal door de gekruide bloem.

Ontvel de tomaten en snijd in dunne plakken. Dresseer op koude borden en kruid met zout en peper. Snijd de feta in blokjes, pers er de citroen over uit en meng met de helft van de olijfolie.

Bak de pladijsfilets in boter. Verhit de rest van de olijfolie en bak de peterselieblaadjes crispy, kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de feta over de tomaten, schik er de vis op en garneer met de peterselietakjes en de sjalotringen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst