KookJij

Pita met tonijn en gegrilde paprika

Lekker met… een glas ijsthee met verse munt.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: rio mare
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pita met tonijn en gegrilde paprika te bereiden

  1. Snijd de tomaten in 4 en kruid met olie en zout.
  2. Verwijder de buitenste pel van de paprika en snijd deze in reepjes. Bedek de reepjes met een dikke laag paté en rol ze op.
  3. Snijd het pitabrood open zodat het kan worden opgevuld met de tonijnrolletjes, de tomaten en de rucola. Dien meteen op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Is een hapje waar je alle kanten mee uit kan;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook wel handig en smakelijk om in plaats van verse paprika, gegrilde paprika's uit pot te gebruiken. Die zijn heerlijk van smaak ;-) Heerlijk, dit soort gerechtjes.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Daar had ik ook al aan gedacht ;-) een festijn voor groot en klein :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Leuk idee voor een feestje, of als feestelijk voorgerecht. Lijkt me ook wel wat om dit vulsel in te rollen in een tortilla en dan in stukjes snijden :-)