KookJij

Pikante balletjes

Een heerlijk pikante balletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Kinderen - Verjaardag
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Wendy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pikante balletjes te bereiden

Kneed de nasikruiden door het gehakt heen. Maak er middelgrote balletjes van, ong 3 cm.
Doe de olie in een pan en braad de gehaktballetjes donkerbruin en gaar.
Als deze klaar zijn, haal je ze uit de pan en leg ze in een schaal, zodat deze weer in de koelkast af kan koelen. Als ze koud zijn, zijn ze het lekkerst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

angelina

angelina zegt:
he klopt wel dat recept:)
azieindewok

azieindewok zegt:
Hallo Wendy,
Als je aziatisch kookt moet je geen olijfolie gebruiken, dit heeft teveel een eigen smaak en reuk, het beste is om arachideolie(pindaolie) te gebruiken deze is neutraal en word heter.
Lijkt me een heerlijke snack. ;)groetjes!!!!
slaatje

slaatje zegt:
Klopt, dit is lekker,maar de benaming
Nasi balletjes is onterecht. Nasi balletjes maak je met rijst. Dit recept valt onder pikante balletjes.
:p