Recept
« Terug naar recepten
Penne alla puttanesca
PT35M
Penne alla puttanesca
Een heerlijk penne alla puttanesca recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
415 kCal energie
11 Gram eiwit
15 Gram vet
58 Gram koolhydraten
11 Gram eiwit
15 Gram vet
58 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne alla puttanesca te bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Snijd de peper in dunne reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 minuut.
Voeg de peper toe en fruit 1 minuut mee.
Voeg de tomaten, olijven en kappertjes toe en roerbak op laag vuur 3 minuten.
Voeg de saus toe aan de pasta.
Serveer direct.
Lekker met fijngesneden peterselie.
Snijd het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Snijd de peper in dunne reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 minuut.
Voeg de peper toe en fruit 1 minuut mee.
Voeg de tomaten, olijven en kappertjes toe en roerbak op laag vuur 3 minuten.
Voeg de saus toe aan de pasta.
Serveer direct.
Lekker met fijngesneden peterselie.