KookJij

Pasta met olie en knoflook

Een heerlijk pasta met olie en knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Bert Allers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met olie en knoflook te bereiden

Bak, terwijl je de spaghetti in gezouten kokend water al dente (beetgaar) kookt, de knoflook in de olijfolie.
Let op dat knoflook niet te donker wordt of verbrandt.
Doe, als de knoflook zacht is, de pepers, de uitgelekte pasta en de peterselie erbij.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
reini,
Doe dat en geniet ervan.:);)m.v.g. Bert
reini

reini zegt:
Ik laat me verrassen.