Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met ham en spinazie
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met ham en spinazie
Eens iets anders dan met tomatensaus, maar overheerlijk.
            
            
					
									Recept van:
									Jeannine Van Immerseel
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met ham en spinazie te bereiden
Kook de pasta. (zie verpakking)
Snij de prei in dunne ringen, laat 10 minuten koken en giet af. Ontdooi de spinazie en breng deze op smaak met nootmuskaat.
Meng de prei, spinazie, hamblokjes en de pasta door elkaar en doe alles in een ingevette ovenschotel. Verhit 15 gr. boter, meng de bloem erdoor, voeg melk toe en breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel de saus over de pasta, bestrooi met paneermeel, verdeel de klontjes boter erover en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 15 minuten.
									Snij de prei in dunne ringen, laat 10 minuten koken en giet af. Ontdooi de spinazie en breng deze op smaak met nootmuskaat.
Meng de prei, spinazie, hamblokjes en de pasta door elkaar en doe alles in een ingevette ovenschotel. Verhit 15 gr. boter, meng de bloem erdoor, voeg melk toe en breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel de saus over de pasta, bestrooi met paneermeel, verdeel de klontjes boter erover en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 15 minuten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
                    
Jeannine Van Immerseel zegt: