KookJij

Pasta met courgette en tofu à la Genovese

Een heerlijk pasta met courgette en tofu à la genovese recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie: 580 kCal energie
30 Gram eiwit
20 Gram vet
70 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Voedingscentrum
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met courgette en tofu à la Genovese te bereiden

- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers, de courgette in blokjes en de tomaten in stukjes.
- Kook de pasta in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Verwarm de pesto in een hapjespan, braadpan of wok en smoor hierin de ui enkele minuten.
- Voeg de courgette en de tomaten toe en smoor de groente gaar.
- Warm de tofu kort mee.
- Giet de pasta af en meng het groentemengsel er door.
- Maak op smaak met kleingesneden basilicum en strooi er aan tafel de kaas over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst