KookJij

Pasta con pesto e patate

Een heerlijk pasta con pesto e patate recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 46 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 735 kCal energie
21 Gram eiwit
41 Gram vet
71 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta con pesto e patate te bereiden

Snijd de aardappelen in blokjes van circa ½ cm (brunoise).
Kook 5 minuten in water met zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de laatste 5 minuten de sperziebonen toe.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in circa 3 minuten goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Giet de pasta met sperziebonen af.
Voeg de aardappel, pesto en olie toe.
Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst