KookJij

Paprikacarpaccio

Salade
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Vis op zijn best magazine - John West
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paprikacarpaccio te bereiden

  1. Schik geroosterde paprikarepen naast elkaar op een bord.
  2. Verdeel er courgette en tomaat (alleen vruchtvlees) in blokjes, kappertjes en blikje tonijnstukken met een vleugje water (60 g) over.
  3. Roer een dressing van olijfolie, fijngeprakte ansjovisfilet, balsamico en peper en schenk over de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Net als je recept voor zalmbouillon met noedels was dit een lekker gerecht geweest voor de Pasen. Als bij- of tussen gerecht lijkt dit me heerlijk en niet moeilijk te maken :-) Word opgeslagen !