KookJij

ovenschotel kabeljauw met aardappelen

Een heerlijk ovenschotel kabeljauw met aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen creatie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe ovenschotel kabeljauw met aardappelen te bereiden

aardappelen 15 min. koken met zout ;afgekoeld in plakjes snijden;
vis in blokjes;ui en knoflook snipperen; op de bodem van de schotel leggen;
kabeljauw er op met viskruiden; erwtjes erover strooien (bevroren);
geklopte eieren met room erover gieten , met ietwat peper en zout;
aardappelschijfjes er op, paneermeel met snippers roomboter er op;
3kwartier in de oven , ong. 180 a 200 gr.

Mijn kookverhaal (riet vloemans)

eenvoudig en verrassend lekker

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

finette

finette zegt:
Heerlijk gegeten ik heb verse boontjes gebruikt het is zeer zeker voor herhaling vatbaar
robmar

robmar zegt:
Kan u de afmetingen van vuurvaste schotel bezorgen aub?
bafke

bafke zegt:
Ik heb je recept op mijn favo gezet en gaat dit zeker eens maken.;)
Groetjes Els
karin

karin zegt:
Ik ga het proberen met prei.
bedankt voor het recept lijkt me heerlijk