KookJij

Opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel

Een heerlijk opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: AD
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Opgevulde aardappel met champignon-broccolimengsel te bereiden

aardappelen koken in de schil (niet volledig gaarkoken en vastkokende aardappelen nemen)

broccoliroosjes koken

champignons fijnsnijden net als de ui

deze samen even in olie opbakken en kruiden met peper en zout

de halfgare aardappelen doormidden snijden

uithalen en dat pletten met vork

hierbij een losgeklopt ei en het champignonmengsel

de fijngesneden groene kruiden bijvoegen

de aardappel hiermee opvullen

bovenop een schep zure room en wat kaas

10 minuten in voorverwarmde oven

garneren naar eigen smaak

Smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst