KookJij

Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Een heerlijk mosselen met room, lente-uien en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met room, lente-uien en tomaten te bereiden

Kook de mosselen met de selderij, room en flink wat peper in een grote pan tot ze opengaan.
Haal de mosselen nadien meteen uit de pan en hou warm. Zeef het kookvocht en laat inkoken met een derde.
Voeg de mosselen weer toe en werk de saus af met de lente-uien en tomatenblokjes. Serveer meteen, met witbrood of frietjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst