Recept
« Terug naar recepten
					
						Mossel empanada's
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mossel empanada's
Een heerlijk mossel empanada's recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									boursin
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mossel empanada's te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de spitskool en bosui in 2-3 minuten beetgaar. Schep van het vuur af de gekookte mosselen, Boursin Cuisine, eidooier en de basilicum erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep dit mengsel op de plakjes bladerdeeg en vouw ze tot driehoekjes dubbel. Druk de rand tussen duim en wijsvinger tot een schulprandje dicht. Bestrijk de empanada's met melk en leg ze op een met olijfolie ingevette bakplaat. Bak de empanada's in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Laat ze uit de oven iets afkoelen.
 
 
 
									 
                    


 
					