KookJij

Mokkaijstaart

Een heerlijk mokkaijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: marleen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mokkaijstaart te bereiden

Klop de klop-klop met een kopje melk stijf.
Klop de slagroom stijf.
Verkruimel de mokkaschuimpjes in een grote kom,
meng de klop-klop en de slagroom erdoor.
Doe in de springvorm en plaats deze minstens 4 u in de diepvries.
Eventueel garneren met hagelslag.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Lekker ook als toetje.
Ik heb er vaak een in de vriezer voor als er onverwacht bezoek komt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kaas

kaas zegt:
Super lekkere taart :)
marleen

marleen zegt:
Hoi Debbie, dat klinkt goed, ga ik ook eens proberen. nu met kerst zijn er ook moccaschuimpjes met chocolade, ook heerlijk
Debbie

Debbie zegt:
Nog lekkerder is om de taart te garneren met (verkruimelde) gebrande suiker.