Recept
« Terug naar recepten
Mocca biscuitcake
PT30M
Mocca biscuitcake
Een heerlijk mocca biscuitcake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mocca biscuitcake te bereiden
Meng de boter,het vloeibaar ei,witte basterdsuiker en koude koffie met de mixer tot een gladde massa,totdat een dikke smeerbare créme is ontstaan.Verwarm de melk in een pannetje en week steeds 1 biscuitje in de melk.Leg vervolgens een laag biscuitjes in een langwerpige schaal(8 stuks per laag).Doe hierop een laag moccacréme.Leg het volgende laagje biscuitjes zo neer dat een stevig geheel ontstaat.Vul vervolgens de schaal om en om met de biscuitjes en de créme.Zorg ervoor dat u met een laag créme eindigt.Vul ook de zijkanten met créme.Bestrooi de créme met hagelslag.Zet de schaal in de koelkast om af te koelen.Na ongeveer 2 uur is de mocca biscuitcake klaar en kunt u er plakken van snijden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

Loesje zegt:

bobbeltje zegt:

Yvonne zegt:
Groetjes, Yvonne

cindy zegt:
Ik heb deze moccataart gemaakt voor de verjaardag van mijn zoon.
Omdat ik geen koekjes in huis had heb ik dat met cake gedaan op basis van sojaboter.
Ook de melk heb ik vervangen door lactose vrije melk.
Nou, ze hebben hier zitten smullen.
Cake doormidden snijden en opvullen met jou mocca,bovenop ook jou mokka en hagel...............heerlijk was het.
Gr. Cindy:p

bobbeltje zegt:

Moniek zegt:

cindy zegt:
Hoeveel gram koekjes moet ik in totaal hebben?
Gr. Cindy

bobbeltje zegt:
manon zegt: